Kurser i skoleledelse

Vi tilbyder praksisnære kursusforløb, med afsæt i konkrete ledelsesudfordringer. Vi tilbyder både færdige og skræddersyede kursusforløb for skoleledere. Ønsker I selv et kursusforløb for en gruppe ledere, tilpasser vi selvfølgelig indholdet efter jeres ønsker. Vores kurser er altid en vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, aktiv involvering, dialog og egne praksiserfaringer, for at skabe mest muligt ejerskab for den personlige og den fælles ledelsesudvikling

 

Eksempler på indhold i et kursusforløb:

styrke forudsætningerne for at skabe en tydelig retning for skolen med udgangspunkt i skolens værdigrundlag og vision og at koordinere de mange perspektiver og derigennem skabe et forpligtende følgeskab.

gennem dialoger og konkrete øvelser at skabe en bevidsthed om egen lederrolle og udvikle og understøtte modet til at lede.

 

få indblik i ledelsesteorier og ledelsestilgange og få forudsætninger for at anvende dem reflekteret, når de sættes i spil praksis.

kunne anvende en bred vifte af værktøjer, til at lede både driftsopgaver og udviklingsprocesser i praksis.

udvikle en gruppe af ledere med forskellige perspektiver og forudsætninger til at fungere som et ledelsesteam med tillidsfuldt samarbejde, fælles sprog og fælles ambition.

sætte fokus på lederens psykiske arbejdsmiljø og få nogle konkrete redskaber til at passe på sig selv og hinanden i ledelsesteamet og i det efterfølgende netværkssamarbejde.

Hold og tilmelding, kontakt Lisbeth Qvortrup 26 22 31 33

Vi har været der hvor du er

Lisbeth Qvortrup

Et godt menneskekendskab, mange års ledelsesfaring og en solid uddannelsesmæssig baggrund giver mig tilsammen indsigt i, hvad der får mennesker og organisationer til at lykkes.Mine kurser relaterer altid til konkret ledelsespraksis, så du vil få noget praksisnært med hjem til dit ledelsesarbejde.

Jeg har afholdt kurser i samarbejde med Frie Skolers Ledere, Danmarks Privateskoler og Friskoleforeningen.

Vi har været der hvor du er

Ulrik Hoffmann

Forandringsledelse, strategisk og praktisk ledelse – lederskab kan være en udfordring. Kontakt os og hør hvad du får ud af at deltage på .

magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea timata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet